(бридж ): Прилетіли із-за моря принесли до нас весну - рано-вранці розірвали щебетанням тишину, заблукали, зголодніли, але все одно - додому, щоб на щирій Україні горя не було никому!
(повтор интро.)
Я прокидаюсь, відчуваю, що у мене жар - вода холодна спроможна трохи згасити у душі моїй пожежу, Зриваюсь з місця, вирушаю стрімко, хутко в парк! Та все одно - я відчуваю, ніби то за мною доси пильно стежуть!
Навколо мене ніби то зірки палають танцюють хмарочоси, хмари зачепляють! Я бачу як життя по світу засіває ВЕс-на, Бажанням жити вибухають стеля-двері-вікна!
(интро.)
(распевка): Відчувай, що прийшла Вес-на! Почуття не зупиняй, досить гинути! Розкривай ти свої крила: новий світ чекає - він вже прокинувся!
(интро):
Прилетіли із-за моря принесли до нас весну - рано-вранці розірвали щебетанням тишину, заблукали, зголодніли, але все одно - додому, щоб на щирій Україні горя не було никому!
[spoiler=Ссылка на видеокляп :)]http://www.youtube.com/watch?v=o44Bme5piPg[/spoiler]
Живи.
Сообщение отредактировал ManAlex - Четверг, 29.03.2012, 10:02:12
Дата: Четверг, 29.03.2012, 21:29:55 | Сообщение # 3
Рассказ
Статус: Offline
Стелс, та все добре. Перекладач допоможе, якщо схочешь зрозуміти. та всё хорошо. Переводчик поможет, если захочешь понять
Но вообще - это песня про весну, птиц и весеннее настроение. Только кач-во записи плохое - сегодня попробовали переписАть, но ничего не получилось: не могу я под метроном сыграть.
(А) (G) (A) Прилетіли із-за моря принесли до нас весну - (G) (A) рано-вранці розірвали щебетанням тишину, (G) (A) заблукали, зголодніли, але все одно - додому, (G) (A) щоб на щирій Україні горя не було никому!
(A) Навколо мене ніби то зірки палають (G) (D) танцюють хмарочоси, хмари зачепляють! (A) (D) Я бачу як життя по світу засіває ВЕс-на, (G) Бажанням жити вибухають стеля-двері-вікна!
Прилетіли із-за моря принесли до нас весну - рано-вранці розірвали щебетанням тишину, заблукали, зголодніли, але все одно - додому, щоб на щирій Україні горя не було никому!